HARD DISK

In functie de mediul si destinatia utilizarii unui hard disk, aceste medii de stocare au o durata medie de viata de aproximativ 3 ani. In majoritatea cazurilor persoanele care le-au folosit pe perioade indelungate ajung sa stocheze informatii importante pe care le vor recuperate. In proportie de 99% datele pot fi recuperate cu ajutorul tehnologiilor din zilele noastre. Initial se incearca o recuperare software, iar daca aceasta nu reuseste se apeleaza la aparatura speciala care presupune costuri aditionale. O recuperare standard poate dura intre 2 si 12 ore, pe cand una generala cu aparatura speciala (tip Forensics FBI) poate dura si 2 saptamani.

LAPTOP

Am realizat aceasta categorie individuala datorita faptului ca majoritatea utilizatorilor de laptopuri/notebookuri nu cunosc ca stocarea datelor din interior se realizeaza tot pe hard disk-uri, doar ca sunt modele speciale, de dimensiuni mai mici, destinate special laptopurilor. Ca si in cazul recuperarii de date de pe hard disk-uri normale, recuperarea datelor din interiorul unui laptop poate dura intre 2 ore si, in cele mai grave situatii, chiar si 2 saptamani.

ALTE MEDII DE STOCARE

Cu ajutorul aparaturii speciale putem scana si recupera date de pe aproape orice mediu de stocare existent in acest moment pe piata. Nu ezitati sa apelati la noi, lucram de peste 10 ani cu cele mai prestigioase companii in domeniu.